Unique Lights is geregeld goed in het nieuws

De innovatieve LED oplossingen van Unique Lights halen geregeld de pers.
Eveneens brengen wij via social media ook zelf berichten naar buiten.

Benieuwd? Kom dan geregeld terug naar deze pagina of bezoek ons op de social media die u onderaan deze pagina ziet.

Wat begon als een verlichtings-aanvraag voor het Keolis bussen depot in Vaassen werd al snel de engineering, planning en plaatsing van ruim 50 lichtmasten op 4...

Als ervaren speler in de verlichting hebben we voor een hele hoop mooie klanten hun bedrijf mogen verduurzamen én veiliger mogen maken door middel van LED-verlic...

In extreme omstandigheden, zoals de hoge zoutgehaltes bij de zoutwinning locaties van Frisia Zout, worden hoge eisen gesteld aan de verlichting. Om hieraan te...

Om de natuurlijke trek van vogels niet te verstoren tijdens hun koers naar het zuiden, heeft Unique Lights Clearsky LED verlichting ontworpen, voor de industrie...

Met een gigantische indoor-haven/showroom, in-house productie én opslag presenteerde Nederlands grootste sloepenbouwer Aquatec Industries in Woudsend een...

Zwanenberg Food heeft als voedselproducent te maken met strenge eisen in hun fabriekshal. Zo ook voor de verlichting. Om te zorgen dat de inspectie die op korte...

Met de bouw van een nieuwe terminal in Antwerpen maakt tankopslag-bedrijf Standic grote stappen. De nieuwe terminal biedt een potentiële totale capaciteit van...

01 oktober 2019- Unique Lights en Jongsma Engineerings Solutions worden partners in de zuivelindustrie.

Wij doen weer mee!

4 juni 2019- ExxonMobil heeft hun raffinaderij in Rotterdam uitgebreid met een hydrocracker installatie en koos hiervoor de verlichting van Unique Lights.

4 april 2019- Hoe ver zijn we in Friesland met duurzaam ondernemen en met de circulaire economie? 

29 maart 2019- Het ondernemersbelang publiceerde een prachtig artikel over Unique Lights en waarom LED het ideale duurzame product voor bedrijven en milieu is.

12 februari 2019- Omdat we steeds actiever zijn in het Rotterdamse havengebied hebben we ons aangesloten bij het RPPC.

24 januari 2019-  Bij autoschade Van Kalsbeek te Sneek wordt sinds kort gewerkt onder LED verlichting van Unique Lights.

17 januari 2019- Het parkeerterrein van verkeersschool Attent is nu veilig en zuinig verlicht en daarnaast ook beter zichtbaar.

14 januari 2019-  Van 14 t/m 18 januari is het de week van de circulaire economie. Wat betekent een circulaire economie voor Unique Lights?

2 november 2018 - Vervanging van verouderde gasontladingslampen door LED verlichting van Unique Lights. 

23 oktober 2018 -  Als straks het laatste deel van dit omzettingsproject is uitgevoerd, zijn het tl-licht en de kwikdamplampen volledig uitgefaseerd.

22 oktober 2018 - Aanstaande dinsdag 23 en woendag 24 oktober is Unique Lights weer aanwezig op de Offshore Energy beurs in Amsterdam RAI. 

2 oktober 2018 - Het kabinet verlaagt deze aftrek per 1 januari 2019 van 54,5% naar 45%.

16 oktober 2018 - Henk Kampijon, manager maintenance Villeroy & Boch Roden, kijkt terug op opnieuw een geslaagde samenwerking: “Unique Lights heeft heel...

9 oktober 2018 - Fors lager verbruik, veel hogere lichtopbrengst. 

2 oktober 2018 - “In totaal is nu zo´n 80% van ons bedrijf voorzien van LED verlichting en zijn er honderden lampen vakkundig vervangen door Unique Lights”

20 september 2018 -  René Huigen, manager logistiek en productie bij Deltastaal: “Wat andere aanbieders niet aandurfden, lukte Unique Lights wel”

6 augustus 2018 - Net als vorig jaar zijn wij weer aanwezig op het AYOP Paviljoen in Hal 1.
U vindt ons op stand 1.001 -19. 

30 juli 2018 - Unique Lights maakt een sterke groei door en heeft mede daardoor een nieuw kantoor geopend!

20 maart 2018 - Wij laten u hier graag zien welke mogelijkheden Unique Lights te bieden heeft op het gebied van LED verlichting in stand E22.

8 februari 2018 - Wij gaan werken volgens de “Gedragscode Lichtberekeningen” opgesteld door het onafhankelijk kenniscentrum van Licht en Verlichting (NSVV).

6 februari 2018 - Het grootste internationale evenement voor de tankterminalindustrie komt er weer aan en wij zijn er weer bij.

1 februari 2018 - Wij zijn verheugd over het feit dat Unique Lights de gunning heeft gekregen voor het leveren van de binnen- en buitenverlichting.

15 januari 2018 - Een website die nog beter laat zien wat wij te bieden hebben en waar wij voor staan. Wij vinden het leuk als u laat weten wat u er van vindt.

26 november 2016 - Het kleine Unique Lights in Sneek is in de wereld van led verlichting een grootheid. Het haalt de ene na de andere aansprekende klus binnen.

23 februari 2017 - Marcel en André staan hier naast Rinse Bleeker, Directeur Operationele zaken bij Sportstad Heerenveen.

15 februari 2017 - Vandaag hebben wij het OSSH SC Heerenveen sponsorcontract ondertekend. 

10 oktober 2017Over precies een maand, namelijk op 10 en 11 oktober laten wij onze producten zien op de Offshore Energy beurs in de Rai Amsterdam. 

18 september 2017 - We zijn verheugd te kunnen melden dat Fedde Pronk (54) sinds 1 augustus 2017 als CEO het team van Unique Lights versterkt.

22 maart 2017 - Minderhoud & Schipper is een goed geoutilleerd allround staalconstructiebedrijf dat zich specialiseert in maatwerk en uitgebreide diensten.