• Pottenbakkersstraat 6
  8601 WS Sneek
  The Netherlands
  route

 • Innovatiepark 4
  4906 AA Oosterhout
  The Netherlands
  route

Excellente engineering

Unique Lights is primair geen productverkopende entiteit, maar een oplossingsgerichte partner. Dus optimaal werkzame LED verlichting start in onze visie doorgaans met engineering, zowel bij nieuwbouw als bij het vervangen van bestaande verlichting door LED verlichting.

Unique Lights heeft de deskundigen in huis die de meest uiteenlopende lichtplannen voor LED kunnen engineeren. Van eenvoudig tot complex. Van pre-engineering, haalbaarheidsfase en budgetfase tot en met detailengineering. Deze detailengineering voeren wij doorgaans uit in nauwe samenwerking met de engineers van de opdrachtgever zelf.

Keurt de klant het bestek goed?

Dan coördineren de engineers van Unique Lights tevens de transparante selectie en aansturing van de door de klant uitgekozen uitvoerende contractors. Vervolgens begeleiden onze engineers, aangestuurd door een ervaren projectleider, de daadwerkelijke uitvoering van het project op basis van de berekeningen en werktekeningen van de engineers van Unique Lights. Uiteraard kunt u Unique Lights ook puur en alleen inschakelen voor de engineering van uw LED verlichting.

De totale controle over de verlichting

Met toegepaste software beschikt u over alle tools en gegevens om de verlichting op het industrieterrein en in de fabrieken veilig, duurzaam, minder lichtvervuilend en energiezuinig te laten werken en uiterst kostenefficiënt te onderhouden.

Functies in software:

 • assetmanagement
 • storings- en onderhoudsmanagement
 • bedienen van de dynamische verlichting
 • maken van rapportages

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief