• Pottenbakkersstraat 6
  8601 WS Sneek
  The Netherlands
  route

 • Innovatiepark 4
  4906 AA Oosterhout
  The Netherlands
  route
Home » Chemie

Chemie

Verlichting in werkomgevingen met chemische stoffen is een cruciaal veiligheidsissue. Overal waar u werkt met gevaarlijke stoffen, zoals chemische stoffen, bent u verplicht de hoogste eisen te stellen aan veiligheid en dus aan de toegepaste LED verlichting. Unique Lights ontwerpt en levert LED verlichting voor werkomgevingen met gevaarlijke stoffen, die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Specialist in LED verlichting voor de Chemie

• Uitgekiend lichtplan voor verbeterde veiligheid
• Gecertificeerde kwaliteitsproducten
• Maatwerk installaties
• Service van engineering tot installatie en onderhoud
• Kennis en ervaring in verlichting voor Chemie

LED verlichting voor werkomgevingen met gevaarlijke stoffen

Door het belang van kleurechtheid en herkenbaarheid is goede verlichting in de chemische sector cruciaal. LED verlichting van Unique Lights wordt daarom altijd uitgevoerd met inachtneming van de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en geschiktheid voor de sector. U treft onze intelligent geëngineerde lichtsystemen in uiteenlopende werkomgevingen waar gewerkt wordt met chemische stoffen, zoals de overslag van gas, olie en benzine, chemicaliën en giftige stoffen. Maar ook plekken
waar zuurbestendige en zoutbestendige LED verlichting moet worden gerealiseerd. Binnen al deze sectoren realiseren wij een vermindering van de onderhouds- en energiekosten, een significante CO2 reductie en een verhoogd werkcomfort door de juiste implementatie van hoogwaardige LED verlichting.

Onze hoge kwaliteit industriële en EAC-gecertificeerde LED verlichting bij chemische toepassingen voldoet aan de volgende internationale vereisten: ATEX (explosieveilig) – IECEx, DNV-GL, ABS en Inmetro. De LED verlichting van Unique Lights is leverbaar voor de zones 1 en 2 (21 & 22) alsook voor industrieel.