Koopmans Meel Unique Lights

Specialist in LED verlichting voor de Food industrie

Binnen de Food industrie, ofwel de Voedingsmiddelenindustrie, gelden zeer strenge normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. In Unique Lights vindt u een ervaren partner die u LED verlichting adviseert, toepasbaar op uw locatie waarmee u voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van de HACCP richtlijn.

Volledig conform HACCP

Unique Lights levert u een compleet lichtplan op het gebied van LED verlichting in de voedselproductiesector. Deze voldoen aan de strenge HACCP richtlijnen. De afkorting HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Dit is een analyse van kritische punten waarop de aandacht extra moet worden gevestigd in productie- of opslaghallen bij eventuele gevaren voor de voedselveiligheid.

 

HACCP Norm en LED verlichting

Dit betekent dat verlichting stootvast, spatwaterdicht, splintervrij en van een eenvoudig te reinigen glad materiaal moet zijn gemaakt. Er mag helemaal geen glas gebruikt zijn in de armatuurbehuizing. Het moet volledig uitgesloten zijn dat de mogelijkheid bestaat dat er onderdelen van de armaturen loskomen en het productieproces verontreinigen. Armaturen die hier aan voldoen zijn geschikt voor bedrijven die voedingsmiddelen verwerken en produceren in de food industrie. De LED verlichting van Unique Lights voldoet aan ál deze voorwaarden.

 

LED verlichting ondersteunt verantwoord food proces

De voedingsverwerkende industrie bestaat uit een breed scala aan verschillende soorten industrieën. Van het slachtproces en de vervaardiging van halffabrikaten tot de verwerking van kant-en-klare maaltijden. In al deze processen is het cruciaal om een verantwoord product te produceren. De keuze voor LED verlichting van Unique Lights in deze food processen is de allerbeste keuze die u kunt maken.

 

Bestand tegen grote temperatuurswisselingen

Onze LED verlichting is veilig en geeft uw medewerkers het beste zicht op hun risicovolle werk. Eveneens leveren wij onze LED verlichting in een slagvaste behuizing en is deze bestand tegen grote temperatuurwisselingen zoals deze zich in de Food industrie kunnen voordoen.