Wielemaker Unique Lights

Industriële LED verlichting

De overheid dicteert steeds strengere normeren om het energieverbruik in de industriële sector te reduceren. De verlichting in deze sector gaat nooit uit. Vaak wordt er 24/7 gewerkt in fabrieken en productiefaciliteiten. In het algemeen zijn deze ruimten groot en hoog en moeten deze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Het verwisselen van verlichting is vaak niet makkelijk uit te voeren.

Industriële LED verlichting snel terugverdiend

Binnen deze specifieke productieomgeving van lange uren, veel licht en hoge ruimten is energiezuinige, schakel- en dimbare industriële LED verlichting snel terugverdiend. Eveneens verlaagt u uw kostenpost verlichting en reduceert u in één moeite door uw CO2 uitstoot.

 

Meer productiviteit en veiligheid

Industriële ondernemingen hechten steeds meer belang aan optimale verlichting. Een eigentijdse industriële verlichtingsinstallatie biedt meerdere voordelen. Een professioneel lichtplan en de state-of-the-art energie-efficiënte lichttechniek dempen uw operationele kosten. Een intelligent lichtplan verhoogt de productiviteit en de bedrijfscontinuïteit. Eveneens verbetert het zicht van uw werknemers en dus hun veilige werkoutput.

Maar ook het milieu profiteert!
Want LED verlichting is een bewezen duurzame investering.

 

Uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan

De lichtexperts van Unique Lights helpen u graag bij het maken van een uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan. Wij realiseren overal in uw bedrijf het juiste verlichtingsniveau met (veel) minder armaturen dan in een conventionele bestaande situatie. In hoge productiehallen kan het aantal lichtbronnen vaak worden teruggebracht.
Door het toepassen van industriële LED verlichting bespaart u bovendien tot 70% energie, verlaagt u de CO2 footprint en realiseert u lagere exploitatiekosten.

Met onze oplossingen voor slim beheer kan de efficiency nog meer omhoog.