Havens en Terreinen

Energiebesparende en veiligheid verhogende LED verlichting voor havens en industrieterreinen

Verlichting van havens en industrieterreinen met LED lantarenpalen en

LED lichtmasten van Unique Lights besparen tot 90% energie en geven een mooi, helder licht.
Dit is niet alleen prettiger voor de mensen die er werken, maar het draagt ook aantoonbaar bij aan meer veiligheid.

Onze eigen licht engineers doorgronden uw specifieke eisen tot een uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan

Unique Lights ontwerpt en implementeert LED lichtplannen voor onder andere containerterminals, bijbehorende bedrijfshallen, productiehallen en ook buitenterreinen. Onze eigen licht engineers doorgronden uw specifieke eisen en maken voor u, na een uitgebreide analyse, een passend lichtplan voor havens en industrieterreinen. Wij realiseren overal in uw laad docks, havens met op- en overslag, containerterminals en buitenterreinen het juiste verlichtingsniveau met (veel) minder armaturen dan in een conventionele bestaande situatie. Door het toepassen van LED verlichting bespaart u bovendien tot 70% energie, verlaagt u de CO2 uitstoot en bereikt u lagere exploitatiekosten. Met onze oplossingen voor slim beheer verhoogt u deze efficiency nog meer.

 

Turnkey uitvoering

Na akkoord voeren wij dit met geselecteerde partners turnkey voor u uit, inclusief service en onderhoud. Lees meer over ons maatwerk model Light as a Service.

 

Uw LED project realiseren wij samen succesvol

Samen met u realiseren wij succesvolle projecten, die niet alleen een beduidend lager energieverbruik realiseren, maar die ook zorgen voor minder lichthinder, meer veiligheid voor uw werknemers én een hogere verkeersveiligheid op havens en industrieterreinen.

 

Energie-efficiënt maatwerk met LED oplossingen

Unique Lights verkoopt geen armaturen, maar ontwerpt en installeert energie-efficiënte maatwerk LED oplossingen. Deze sluiten naadloos aan op de behoefte en wensen van de eindgebruiker op havens en industrieterreinen. Het begint met de hoeveelheid lux die u gemiddeld op de grond wilt hebben, of wat de (Europese) norm stelt. Vervolgens maken onze licht engineers een lichtberekening die exact aangeeft waar op het terreinen op welke hoogte, de (ATEX) armaturen van welk wattage gemonteerd moeten worden.

Projecten

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.