Havens en Terreinen

Energiebesparende en veiligheid verhogende LED verlichting voor havens, industrieterreinen en infra

Verlichting van havens, industrieterreinen en infra met LED lantarenpalen en LED lichtmasten van Unique Lights besparen tot 90% energie en geven een mooi, helder licht. 

Dit is niet alleen prettiger voor de mensen die er werken, reizen en verblijven, maar het draagt ook aantoonbaar bij aan meer veiligheid.

Onze eigen licht engineers doorgronden uw specifieke eisen tot een uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan

Verlichting van havens, industrieterreinen en infra met LED lantarenpalen en LED lichtmasten van Unique Lights besparen tot 90% energie en geven een mooi, helder licht.  Dit is niet alleen prettiger voor de mensen die er werken, reizen en verblijven, maar het draagt ook aantoonbaar bij aan meer veiligheid. Onze eigen licht engineers doorgronden uw specifieke eisen tot een uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan.

 

Unique Lights ontwerpt en implementeert LED lichtplannen voor onder andere containerterminals, bijbehorende bedrijfshallen, productiehallen en ook buitenterreinen. Dit doen wij eveneens voor overheidsgerelateerde infra, dus LED verlichting voor straten, wegen en snelwegen, zowel in binnen- als buitenland. Onze eigen licht engineers doorgronden uw specifieke eisen en maken voor u, na een uitgebreide analyse, een passend lichtplan voor havens, industrieterreinen en infra. Wij realiseren overal in uw laad docks, havens met op- en overslag, containerterminals en buitenterreinen het juiste verlichtingsniveau met (veel) minder armaturen dan in een conventionele bestaande situatie. Evenals realiseren wij dit binnen infraprojecten.


Door het toepassen van LED verlichting bespaart u bovendien tot 70% energie, verlaagt u de CO2 uitstoot en bereikt u lagere exploitatiekosten. Met onze oplossingen voor slim beheer verhoogt u deze efficiency nog meer.

 

Turnkey uitvoering

Na akkoord voeren wij dit met geselecteerde partners turnkey voor u uit, inclusief service en onderhoud. Lees meer over ons maatwerk model financiering van LED.

 

Uw LED project realiseren wij samen succesvol

Samen met u realiseren wij succesvolle projecten, die niet alleen een beduidend lager energieverbruik realiseren, maar die ook zorgen voor minder lichthinder, meer veiligheid voor uw werknemers én een hogere verkeersveiligheid op havens en industrieterreinen evenals openbare wegen, pleinen en snelwegen.

 

Energie-efficiënt maatwerk met LED oplossingen

Unique Lights verkoopt geen armaturen, maar ontwerpt en installeert energie-efficiënte maatwerk LED oplossingen. Deze sluiten naadloos aan op de behoefte en wensen van de eindgebruiker op havens en industrieterreinen evanals voor infra. Het begint met de hoeveelheid lux die u gemiddeld op de grond wilt hebben, of wat de (Europese) norm stelt. Vervolgens maken onze licht engineers een lichtberekening die exact aangeeft waar op de terreinen, wegen of pleinen op welke hoogte, de armaturen van welk wattage gemonteerd moeten worden.

Projecten