Kantoren - Scholen - Instellingen

LED verlichting voor kantoren, scholen en instellingen

Samen met de LED specialisten van Unique Lights realiseren overheden
in kantoren, scholen en instellingen op een eenvoudige en snelle manier hun duurzame doelen.

Unique Lights: duurzame LED partner voor Nederlandse én buitenlandse overheden

Ook voor Nederlandse en buitenlandse overheden is het goed samenwerken met Unique Lights
Samen met de LED specialisten van Unique Lights realiseren overheden in kantoren, scholen en instellingen op een eenvoudige en snelle manier hun duurzame doelen. Hiermee geven zij aan andere organisaties en bedrijven in hun land het goede voorbeeld door deze gebouwen lichttechnisch compleet te verduurzamen.

Samenwerken met Unique Lights voor duurzame LED verlichting voor overheidsgebouwen betekent een tastbare en positieve bijdrage aan hun publieke taak en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Zowel inzetbaar voor de binnen- als buitenruimte

Niet alleen realiseert Unique Lights voor overheden duurzame LED verlichting ín hun kantoren scholen en instellingen. Ook kan Unique Lights deze projecten, hoe groot ook, realiseren voor de buitenruimte. Denk aan veilige en kostenbesparende LED verlichting in straten, op pleinen en langs wegen. Kortom, Unique Lights is voor lokale, regionale en landelijke overheden een flexibele LED partner voor zowel de binnen- als buitenruimte.

 

Grenzenloze samenwerking

Unique Lights opereert in Nederland vanuit twee geografisch gunstig gelegen vestigingen in Sneek en Oosterhout. Dit betekent dat wij Nederlandse overheden snel lokaal, regionaal en ook landelijk van dienst kunnen zijn. Tegelijkertijd is onze projectorganisatie ervaren in het handelen van buitenlandse en zelfs overzeese LED projecten. Wij werken daartoe samen met erkende specialisten in het opdrachtgevende land voor de feitelijke installatie en het onderhoud. Dit betekent dat opdrachtgevende overheden in hun eigen land ook nog eens werk creëren voor lokale uitvoerders. Een positieve stimulans voor de eigen economie!

 

Conform alle Nederlandse én buitenlandse eisen en richtlijnen

Unique Lights verwerkt in al haar maatwerk lichtplanontwerpen de meest strenge eisen die normstellende en wetgevende organisatie stellen aan LED verlichting. Ook buitenlandse overheden hebben hiermee de garantie dat de LED projecten die Unique Lights in hun land uitvoert volledig voldoen aan alle in dat specifieke land vigerende wetgeving. Zo heeft Unique Lights in opdracht van de Nederlandse overheid onder zware veiligheidsomstandigheden de gevangenis op Bonaire van LED verlichting voorzien.

 

Heeft u als overheid interesse?

Samen met uw vertegenwoordiger gaan wij graag vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden. Uw kantoren, scholen, instellingen en meer zijn door Unique Lights professioneel te voorzien van duurzame LED verlichting, met 100% medeneming van al uw duurzame maatwerkeisen.