Logistiek

LED verlichting voor uw distributie en logistieke warehouses

De logistieke sector stelt terecht de hoogste eisen aan flexibiliteit, functionaliteit en gebouwbeheersysteem van magazijnen, warehouse en distributie. Het juiste licht tussen bijvoorbeeld de rekken in de op- en overslaglocaties vormt dé basis voor productief werken, veiligere productieprocessen en de af te leveren kwaliteit. 

Grote besparing op energiekosten in logistiek, warehouse en magazijn

Magazijnen en logistieke centra hebben vaak erg weinig daglicht en lange bedrijfsuren. Overstappen op LED kan een besparing van 65% opleveren op uw energiekosten.


Daarbij is de verlaging van uw onderhoudskosten nog niet meegerekend. Omdat LED armaturen een veel langere gemiddelde levensduur hebben, kunt u ze veilig installeren op moeilijk te bereiken locaties met de zekerheid dat u ze jarenlang niet hoeft te onderhouden of vervangen.


LED verlichting produceert een hogere kleurweergave en lichtopbrengst (lux) per vierkante meter dan traditionele magazijnverlichting. Dit waarborgt het welzijn en veiligheid van uw werknemers.


De LED producten in ons assortiment voldoen aan de Europese normen voor werkplekken.

 

LED verlichting in logistiek, warehouse en magazijn snel terugverdiend

Binnen deze specifieke logistieke omgeving van lange uren, veel licht en hoge ruimten is energiezuinige, schakel-, dimbare en innovatief bestuurde LED verlichting snel terugverdiend. Eveneens verlaagt u uw kostenpost verlichting en reduceert u in één moeite door uw CO2 uitstoot.


De hoogwaardige LED verlichting van Unique Lights is in deze logistieke omgeving uitermate geschikt om die doelen te realiseren. Ze voldoen aan de normen die ook bijdragen aan het verbeteren van het milieu en zo ook energietransitie doelstellingen.