Unique Lights sponsort de maatschappij

Unique Lights staat voor een groene toekomst voor iedereen. Als betrokken organisatie willen we mensen graag vooruit helpen. Dat doen we onder andere door sponsoring. We willen sport, cultuur en natuur dichterbij brengen voor iedereen. En ondernemers nog meer kansen op succes bieden.

 

Binnen de volgende sponsorgebieden zijn wij momenteel actief:

 

Sport

Voetbal is van en voor iedereen. Sinds enkele jaren zijn wij een verbintenis aangegaan met ONS Boso Sneek en dit hebben we in 2017 uitgebreid met de sponsoring van FC Heerenveen en in 2018 met SC Cambuur.

 

Cultuur

Cultuur verbindt mensen. En dat is precies het sponsordoel van Unique Lights. Daarom hebben wij in 2017 de oud-marine mijnenveger 'Hr. O.S. Sittard' gesponsord door het aanbieden van led verlichting voor in het prachtige schip. Op deze mijnenveger probeert Zeekadetkorps Harlingen jongeren op een leuke en leerzame manier enthousiast te maken voor een maritiem beroep.

 

Uw aanvraag beoordelen we altijd eerlijk en transparant

Heeft u een sponsorverzoek dat binnen onze sponsordomeinen valt, zowel een regionaal als een landelijk initiatief? Stuur dan uw vraag of verzoek naar info@uniquelights.com o.v.v. Sponsorverzoek.