Diensten

Naast hoogwaardige LED-systemen bieden wij verschillende services en diensten aan.

Diensten

Onafhankelijk advies

Eén van Unique Lights haar krachten is het kunnen geven van onafhankelijke advies. De wensen van de klant zijn het uitgangspunt voor het uiteindelijke advies. Niet het merk maar de beste oplossing staat hierin centraal. Dat advies wordt gegeven door één van de ervaren Unique Lights adviseurs welke bij u langskomt. Geen snelle verkopers, maar professionele lichtliefhebbers met oog voor detail en de klant.

Project begeleiding

Het creëren van een energiezuinig, veilige en productieve werkomgeving door de juiste LED-oplossing heeft meer om handen dan alleen de aanschaf van LED-systemen. Unique Lights heeft haar positie in de markt verworven door haar projectmatige aanpak en begeleiding van klanten. Van de voorbereiding tot oplevering van de opdracht en alle fases ertussenin, de project adviseurs van Unique Lights ontzorgen u als opdrachtgever.

Engineering (Licht studies)

Een optimaal verlichte werkomgeving begint met professionele engineering. Unique Lights heeft professionele lichtengineers in dienst welke voor de meest uiteenlopende industriële situaties lichtplannen engineeren. Op basis van uw wensen en eisen creëren wij een lichtplan met het juiste verlichtingsniveau voor uw bedrijf en de omgeving waar uw bedrijf gevestigd is. Van pre-engineering, haalbaarheidsfase, budgetfase tot en met detailengineering.

Light As A Service

Zonder voorfinanciering toch kunnen profiteren van de voordelen van ledverlichting? Unique Lights biedt uw organisatie de mogelijkheid om tegen een vast bedrag per maand uw werkomgeving te voorzien van de beste kwaliteit LED-systemen. Op maat engineering, installatie, financiering, turnkey oplevering en onderhoud zijn inbegrepen in dit LAAS concept. In veel gevallen wegen de voordelen van LAAS zwaarder dan de kosten. Kortom, zonder grote investeringen kunnen voldoen aan internationale eisen (bijvoorbeeld de “Corporate Sustainability Reporting Directive”), een optimaal verlichte en veilige werkomgeving, lagere energiekosten, een hogere productiviteit en een tevreden financiële afdeling. Na afloop van de overeengekomen periode is de Ledverlichting ook nog eens eigendom van de opdrachtgever.

Maatwerk producten

Soms is ons uitgebreide assortiment niet toereikend voor een opdracht. In dat geval gaan we over op het maken van maatwerkproducten. Ook deze maatwerkproducten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een voorbeeld van maatwerkproduct is het toepassen van nieuwe LED-systemen in bestaande armaturen of uitsparingen. Door deze dienstverlening kunnen we de kosten acceptabel houden voor de klant en tegelijkertijd invulling geven aan een circulaire economie.

Besparingcalculatie

Dat led-verlichting energiezuinig is in vergelijking met conventionele verlichting is algemeen bekend. Als u de leveranciers mag geloven kan er veel energie- en daarmee kosten bespaard worden. Maar wat betekenen deze mooi beloftes en getallen nu specifiek voor uw bedrijfsvoering?  Unique Lights kan op basis van uw huidige en gewenste situatie een specifieke calculatie maken. Niet door middel van een snelle rekenmodule op onze website, maar door uw bedrijfssituatie goed in kaart te brengen. Helder, accuraat en geloofwaardig.

Services

Product training

Voor de veeleisende industriële toepassingen voert Unique Lights een breed assortiment hoogwaardige producten met garanties uiteenlopend van vijf tot tien jaar. Om klanten te voorzien van relevante (technische) informatie over de voor hun relevante producten, faciliteert Unique Lights in de volgende vormen van producttraining:

 • Workshops binnen uw regio
 • Training op uw locatie

Netwerkbijeenkomst

Unique Lights beschikt over een groot netwerk van professionals binnen hun eigen vakgebied. Door deze professionals met elkaar in contact te brengen, kunnen nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan, informatie worden uitgewisseld en uitdagingen in de markt- en klant specifiek worden opgelost.

Advies door een vakkundige buitendienst

Unique Lights heeft een vakkundige buitendienst welke klanten op een projectmatige manier ondersteunen bij het stapsgewijs realiseren van een energiezuinige en optimaal verlichte werkplek. Binnen het team is veel praktijkervaring aanwezig. Ervaringen bij eerdere klanten worden optimaal benut bij nieuwe projecten. U wordt optimaal ondersteund op het gebied van de juiste productoplossing, geldende normeringen, de nieuwste wet- en regelgeving en mogelijk subsidies.

Optimale bereikbaarheid en ondersteuning bij vragen door een professionele backoffice

De backoffice van Unique Lights staat op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur klaar om uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om productinformatie, leverdata of service gerelateerde onderwerpen, onze klantvriendelijke backoffice professionals staan voor u klaar.

Nieuwsbrief

Unique Lights verzorgt ééns per halfjaar een nieuwsbrief waarin relevante nieuwe informatie op een laagdrempelige manier met u wordt gedeeld. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nazorg

Unique Lights streeft naar het aangaan van een lange termijn relatie met haar klanten. Nadat de opdracht is uitgevoerd zal Unique Lights binnen een afgestemde frequentie contact onderhouden met haar klanten. Ondanks dat er alleen met hoogwaardige kwaliteitssystemen wordt gewerkt, kan een onvoorzien technisch ongemak nooit helemaal worden uitgesloten. Mocht dat een zeldzame keer gebeuren, dan staan we direct klaar om met een passende oplossingen te komen.

 

 • Betrouwbare partner met een betrouwbaar product

  Wij koersen op langdurige, hoogwaardige en betekenisvolle relaties met onze opdrachtgevers in verschillende sectoren. Transparantie en eerlijk zakendoen zien wij als een vanzelfsprekendheid. Vakkundig, bedreven en betrouwbaar zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers een duurzaam verlichte, veilige en productieve werkomgeving krijgen.

In trotse samenwerking met onze partners
 • Raytec
 • Dialight
 • ATM lighting
 • Indulite
 • Innolumis
 • Intra Lighting
 • Rubitech
 • Midstream

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief