Unique Lights nu officiële distributeur BeNeLux van Midstream Lighting

Midstream lighting levert de meest geavanceerde, efficiënte en innovatieve LED verlichtingsoplossingen voor de maritieme industrie wereldwijd. Voor vele van onze klanten waar hoge mast verlichting nodig is hebben wij al duurzame en efficiënte verlichting mogen realiseren door middel van onze samenwerking met Midstream Lighting. Na jaren van intensieve samenwerking heeft Midstream Lighting voor ons gekozen als officiële distributeur voor hun BeNeLux activiteiten.

Unique Lights is hiermee de enige distributeur van Midstream Lighting verlichtingsoplossingen in Nederland en België. Voor onze klanten betekent dit een kortere lijn tussen project en fabrikant. Daarmee kunnen wij, en zij, de klant nog beter voorzien van advies en maatwerk.

Wij zijn trots dat Midstream Lighting voor ons heeft gekozen als officiële distributeur en hopen op een duurzame samenwerking waarmee wij onze klanten kunnen voorzien van de beste LED verlichtingsoplossingen voor hoge mast verlichting en kraan verlichting.

Meer over Midstream Lighting en eerdere projecten:

Midstream Lighting richt zich volledig op het ontwerpen en leveren van de meest geavanceerde, efficiënte en innovatieve LED verlichtingsoplossingen voor de maritieme industrie wereldwijd.

De technologie is speciaal ontwikkeld voor uitdagende en complexe behoeften in hoge mast en kraan verlichting. Daarmee zetten wij de verlichtingsoplossingen van Midstream Lighting in voor onze klanten met name in havengebieden voor hun civiele vraagstukken.

De overstap op LED in deze gebieden en sectoren biedt naast een verlaging van de energiekosten een extra efficiëntie mee. Door de inzet van efficiente LED verlichtingsoplossingen worden onderhoudskosten verlaagd en kan verlichting bovendien optimaal efficiënt worden ingezet om overal het juiste verlichtingsniveau te realiseren. Dat is beter voor de veiligheid én de waterrijke omgeving.

In trotse samenwerking met onze partners
  • Raytec
  • Dialight
  • ATM lighting
  • Indulite
  • Innolumis
  • Intra Lighting
  • Rubitech
  • Midstream

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief