• Pottenbakkersstraat 6
  8601 WS Sneek
  The Netherlands
  route

 • Innovatiepark 4
  4906 AA Oosterhout
  The Netherlands
  route
Home » Unique Lights leidend in LED » Missie en visie van de LED maatwerkspecialist in Explosieveilige LED verlichtingsindustrie

Missie en visie van de LED maatwerkspecialist in Explosieveilige LED verlichtingsindustrie

Missie: sterk werk door maatwerk

Unique Lights onderscheidt zich met maatwerk. De ingrediënten?
100% onafhankelijke kennis en kunde, persoonlijke benadering en vooral: hoogwaardige LED systemen van Westers fabricaat.
Hierbij streven wij onafgebroken naar optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.

Visie: samen het verschil makend, op weg naar een energieneutrale leefomgeving.

Professionals in LED Lighting is onze slogan. Dit verplicht én inspireert ons gedreven team LED specialisten continu de allernieuwste innovaties op het terrein van LED te signaleren, te scannen en na gebleken succes toe te voegen aan onze dienstverlening. Want op nummer 1 komen is een strijd.
Op nummer 1 blíjven, is ons permanente doel. Koersend op langdurige, hoogwaardige en betekenisvolle relaties met opdrachtgevers en al onze stakeholders. Samen het verschil makend, op weg naar een energieneutrale leefomgeving.

Duurzaam

Al onze processen en relaties met klanten, collega’s en partners zijn zo duurzaam mogelijk. Deze aanpak borgt dat de toepassing van LED systemen bij onze klanten langdurig en aantoonbaar bijdraagt aan een circulaire economie en uiteindelijk een beter milieu.
Bijvoorbeeld gerealiseerd door de vermindering van het verbruik van elektriciteit en daarmee indirect ook de reductie van Co².

Uw LED aantrekkelijk gefinancierd

Profiteren van de beste LED systemen zonder te investeren.

Een vast bedrag per maand en geen aanslag op uw werkkapitaal.

LED is mooi, duurzaam en ideaal werklicht. Toch kunnen de relatief hoge aanschafkosten u weerhouden van de daadwerkelijke overstap naar LED. Wellicht zijn er binnen uw bedrijf of instelling ook nog andere investeringen die om aandacht vragen.

Daarom attendeert Unique Lights u graag op onze aantrekkelijke financiële oplossing. Uw werkkapitaal blijft intact, en tóch profiteert u van de voordelen van LED.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief