• Pottenbakkersstraat 6
  8601 WS Sneek
  The Netherlands
  route

 • Innovatiepark 4
  4906 AA Oosterhout
  The Netherlands
  route
Home » Unique Lights leidend in LED » Zorgvuldige afweging

Zorgvuldige afweging

Wij proberen bij alles wat we doen een zorgvuldige afweging te maken tussen het maken van winst, de zorg voor het milieu en de belangen van onze klanten, medewerkers en de samenleving. Dit ziet u bij ons bijvoorbeeld terug in het zoveel mogelijk digitaliseren van onze administratie, ons printbeleid, aanbieden van fruit aan onze medewerkers, het inzetten van sociale werkvoorzieningen voor diverse werkzaamheden, het inzamelen van recyclebare producten voor Wecycle en CliniClowns, het sponsoren van plaatselijke sportverenigingen en meer.

Het gaat om de balans, nu en in de toekomst

Duurzaamheid gaat over de manier van omgaan met schaarse hulpbronnen die welvaart genereren, zowel nu als in de toekomst. In een duurzame samenleving voorziet de huidige wereldbevolking in haar behoeften zonder dat zij komende generaties beperkt om in hun behoeften te voorzien. Er is sprake van een evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Unique Lights draagt zoveel mogelijk bij, daar waar mogelijk

Wij, als Unique Lights, voelen ons verantwoordelijk om, daar waar we door onze bedrijfsvoering invloed kunnen uitoefenen, bij te dragen aan duurzame ontwikkeling.  Zo zijn we samen met onze leveranciers in een vergevorderd stadium om volledig circulaire led armaturen aan te kunnen bieden. Ook werken we nauw samen met partners die onze klanten kunnen bijstaan op het gebied van zonne-energie.

Actief en betrokken lid van MVO Nederland

Voor zaken die betrekking hebben op ons MVO-beleid laten wij ons graag adviseren door MVO Nederland. Wij zijn tevens partner van MVO Nederland. Samen met andere partners ondersteunen wij op deze manier de ontwikkeling op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief