• Pottenbakkersstraat 6
  8601 WS Sneek
  The Netherlands
  route

 • Innovatiepark 4
  4906 AA Oosterhout
  The Netherlands
  route
Home » Unique Lights leidend in LED » Het teamgevoel van Unique Lights

Het teamgevoel van Unique Lights

Zonder een goed team zou Unique Lights niet zijn waar het nu is. Team-effort is voor ons de sleutel tot úw succes.

Bij Unique Lights werken wij allemaal aan de groei van ons bedrijf en het duurzamer maken van de wereld als gemeenschappelijk doel. Zonder een goed team zou Unique Lights niet zijn waar het nu is. Team-effort is voor ons de sleutel tot succes. Binnen onze mensgerichte bedrijfscultuur werken we nauw met elkaar samen. Uiteraard ondersteunen we elkaar waar we kunnen.
Wij weten wat we aan elkaar hebben en daar profiteren onze klanten direct van.

Vakkundig, vooruitstrevend en vooral: trots

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen. Gedreven en met passie oefenen zij hun vak uit.

Zowel onze Sales als Backoffice medewerkers beschikken over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van LED verlichting en onze toepassingsgebieden. Wij zijn allemaal trots dat we een stukje van het ‘Unique Lights Team’ mogen bekleden.

Professioneel op de materie, persoonlijk in de begeleiding

Bijzonder is ook de manier waarop wij u naar LED leiden: van eerste planvorming tot en met de installatie in de praktijk ondersteunt ons multidisciplinaire team u bij alle facetten. Professioneel op de materie, persoonlijk in de begeleiding. Projectbegeleiding in optima forma. Turnkey ontworpen vóór en geïnstalleerd bíj ook (explosiegevaarlijke) productie- en (zware) industriële locaties. Inclusief jarenlange nazorg. Gebaseerd op bewezen en officieel gegarandeerd 100% Westers fabricaat.

Altijd actueel en deskundig advies

Het team van Unique Lights doet wat zij aan haar opdrachtgevers is verplicht: de allerlaatste innovaties in LED detecteren, analyseren en implementeren. Met altijd een onwankelbare kwaliteit als stevig fundament.

Wij bieden een open en eerlijke bedrijfsstructuur met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Via trainingsbijeenkomsten houden we iedereen binnen onze organisatie up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Garantie voor onze klanten van een altijd actueel en deskundig advies.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief