• Pottenbakkersstraat 6
  8601 WS Sneek
  The Netherlands
  route

 • Innovatiepark 4
  4906 AA Oosterhout
  The Netherlands
  route

Uw lichtplan engineering start met samenwerking

De lichtexperts van Unique Lights helpen u graag bij het maken van een uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan. Wij realiseren overal in uw bedrijf het juiste verlichtingsniveau met (veel) minder armaturen dan in een conventionele bestaande situatie. In hoge productiehallen kan het aantal lichtbronnen vaak worden teruggebracht.

Samen begeleiden wij u snel, stipt en secuur naar de voor uw bedrijfssituatie ideale LED oplossing. Dit doen wij op basis van een lichtplan engineering.

Ter introductie luisteren wij goed naar uw wensen en eisen als het aankomt op LED verlichting en een prettige werksituatie voor uw werknemer. Ook inventariseren wij welke lichtgerelateerde zaken specifiek voor uw marktsector van belang zijn. Kortom, onze deskundige LED specialisten inventariseren bij u op locatie de situatie, wensen, mogelijkheden en randvoorwaarden.

Excellente engineering

Unique Lights is primair geen productverkopende entiteit, maar een oplossingsgerichte partner. Dus optimaal werkzame LED verlichting start in onze visie doorgaans met engineering, zowel bij nieuwbouw als bij het vervangen van bestaande verlichting door LED verlichting.
Unique Lights heeft de deskundigen in huis die de meest uiteenlopende lichtplannen voor LED kunnen engineeren.
Van eenvoudig tot complex. Van pre-engineering, haalbaarheidsfase en budgetfase tot en met detailengineering. Deze detailengineering voeren wij doorgaans uit in nauwe samenwerking met de opdrachtgever zelf.

Praktische uitvoering

Keurt de klant het bestek goed? Dan coördineren de engineers van Unique Lights tevens de transparante selectie en aansturing van de door de klant uitgekozen uitvoerende contractors.

Vervolgens begeleiden onze engineers, aangestuurd door een ervaren projectleider van Unique Lights, de daadwerkelijke uitvoering van het project op basis van de berekeningen en werktekeningen.

Uiteraard kunt u Unique Lights ook puur en alleen inschakelen voor de engineering van uw LED verlichting of kiezen voor maatwerk. Waarbij profiteren van de beste LED verlichtingsarmaturen zonder te investeren ook nog tot de mogelijkheden behoort.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor de nieuwsbrief