• Pottenbakkersstraat 6
  8601 WS Sneek
  The Netherlands
  route

 • Innovatiepark 4
  4906 AA Oosterhout
  The Netherlands
  route
Home » Food

Food

Binnen de Food industrie, ofwel de Voedingsmiddelenindustrie, gelden zeer strenge normen op het gebied van hygiëne en veiligheid. In Unique Lights vindt u een ervaren partner die u LED verlichting adviseert, toepasbaar op uw locatie waarmee u voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van de HACCP richtlijn.

Specialist in LED verlichting voor Food

• Uitgekiend lichtplan voor verbeterde veiligheid
• Gecertificeerde kwaliteitsproducten
• Maatwerk installaties
• Service van engineering tot installatie en onderhoud
• Kennis en ervaring in verlichting voor Food

LED verlichting ondersteunt een verantwoord food proces

Binnen de Food-industrie staat voedselveiligheid voorop. Ook verlichting dient logischerwijs aan de strenge bijbehorende eisen (HACCP-richtlijnen) te voldoen. Als ervaren leverancier van verlichting voor de Foodindustrie kennen we deze eisen en nemen we ze mee in onze lichtplannen en berekeningen. Onze verlichting is daarom stootvast, spatwaterdicht, splintervrij, bevat
geen onderdelen van glas en is gemaakt van eenvoudig te reinigen, glad materiaal. Zo kan u volgens de strengst geldende eisen de overstap maken op LED verlichting een hiermee belangrijke, duurzame stap zetten in uw bedrijfsprocessen.

Unique Lights levert u een compleet lichtplan op het gebied van LED verlichting in de voedselproductiesector. Deze voldoen aan de strenge HACCP richtlijnen. De afkorting HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Dit is een analyse van kritische punten waarop de aandacht extra moet worden gevestigd in productie- of opslaghallen bij eventuele gevaren voor de voedselveiligheid.